Weldox 1300

Weldox 1300

Weldox 1300 nedir? Bugün dünyanın bilinen en sert çeliğidir. "Çelik gibi olma Weldox 1300 gibi ol" denecek kadar serttir. Toktur. Doygundur. Dayanıklıdır.

Mukavemet gücüne sahiptir. Üretici üretir iken sadece sertliğini, tokluğunu, doygunluğunu değil hafif olmasını da gözetmiştir.

Esnek olasına özel önem vermiştir. Bunun da ötesinde atölyelerde ki performansını özellikle yaratmıştır. Çeliğin bugün ulaştığı en sert seviyenin adı Weldox 1300 tür.

Weldox 1300 Firması

Weldox 1300 firması bakıyorsanız, üretici firma SSAB firması olduğunu bilmenizi isteriz. Tüm dünya için üretim ve pazarlama bu firmanın elindedir.

Atölye ve tedarik işlemleri için weldox 1300 firması arıyorsanız Türkiye için en isabetli firmaya geldiğinizi bilmenizi isteriz.

Weldox 1300 en sık vinçlerin boyun kısmında kullanılır. Vinçlerin boyun kısmının önemini bilmek için mühendis olmaya gerek yok.

Vincin temel performansını sağlayan bölümden bahsediyoruz. Neden vinçlerin özellikle boyun kısmın da weldox 1300 tercih edilir? Bunun sırrı imalatçısındadır.

Bu ürüne verdiği dahiyane sertlik, esneklik ve hafiflik tam olarak bu işlevi yüksek kaliteli hizmet ile yerine getirmesini sağlamaktadır.

Esnekliği, sertliği kadar hafif olması da vinçlerin boyun kısmında kullanılmasına olanak sağlamaktadır. Hafif olduğu için vincin boyun kısmına ağırlık bindirmemektedir.

Weldox 1300 ile bir vinç taşıdığı yükün yaklaşık on kat daha fazla yük taşıyabilmektedir. Hafif olduğundan yakıt tasarrufu mükemmel ötesidir.

Sekiz on kat yük sekiz on kat daha az yakıt ile taşınmaktadır. Üstelik iş yapma ömrü değil sekiz on kat daha fazladır. Olur da sıkıntı olursa atölye de her türlü işlem rahatlıkla gerçekleşmektedir. Vinçlerin böylesine büyük işleri böylesine başarılı yapmasının nedeni weldox 1300 dür.

Weldox 1300 zirveleşen sertlik zirveleşen mukavemet gücü ve zirveleşen esneme halidir. Bu özellikler yüksek teknoloji atölyelerde rahatlıkla kaynatılabiliyor.

Bu inanılmaz kolaylıktır. Rahatlıkla eğilebiliyor. Rahatlıkla bükülebiliyor. Yapamayanlar olabilir. Kötü yapanlar olabilir. İşinin hakkını veremeyenler olabilir.

Bizim için böylesine ileri teknoloji ustalığını yıllardır gerçekleştirmek arık refleks deneyimi haline gelmiştir.

Atölyemizde biz weldox 1300 kaynatma işinde ehil ustalarımızı çekirdekten yetiştirdik. Nerede ise bir önceki neslimizin mirası oldu bu meslek bize.

Weldox 1300 delmesi, bükmesi, kıvırması, kaynatması tam olarak bizim işimiz. Fiyatlarımızda zaman zaman kampanyamız olsa da emeğimizin değerini fiyatlarımıza yansıtıyoruz. Ucuz olsun kalitesiz olsun denebilecek bir iş değil bu iş.

Vinç ve ucundaki tonlarca ağırlıktan ve bu ağırlığı taşıyan weldox 1300 yüksek teknolojiden söz ediyoruz.

Hiçbir anında, hiçbir konuda hiçbir zaman hata kabul etmeyecek kadar yüksek donanımlı teknolojidir ve hatanın bedeli tahmin edilemeyecek kadar büyük olabilir.

Weldox 1300 Fiyatı

Weldox 1300 fiyatı sorulduğunda ilk bilinmesi gereken ithal ürün olduğundan dövize bağlı olduğudur.

Ülkemizde döviz kuru hareketli olduğu için de gerçek reel anlık weldox 1300 fiyatı için firmamızdan bilgi ve teklif alabilirsiniz.

Biz işimizin arkasındayız derken istediğinizde veya ihtiyaç olduğunda biz buradayız, weldox 1300 ihtiyaca göre eğeriz, bükeriz, kaynatırız veya nasıl olması gerekiyor ise öyle yaparız.

Bize ulaştığınızda uzman personelimizi ve atölyemizi görebilirsiniz. Size hardox ürünlerinde de profesyonel tedarik ve atölye hizmeti verebilirizi.


 

Weldox 1300